Mitax-400MITAX-400 - Tehokas ja monikäyttöinen taksamittari

Etsitkö tietoja MITAX-300:stä? Klikkaa tästä

Etsitkö tietoja MITAX-21:stä? Klikkaa tästä

Mitax-400 on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, täydellinen ja itsenäinen taksamittari kaikenlaiseen kuljetukseen - henkilöille, tavaroille, hinaukseen ja muuhun. Mitax-400 on suunniteltu täyttämään kaikki uusimmat vaatimukset, etenkin mukaanlukien KELAn uusimmat vaatimukset ja henkilöliikenteessä tapahtuneet muutokset.
Mittariin on liitettävissä erilaisia lisälaitteita jolloin saat aina juuri sellaisen paketin kuin mitä tarvitset.

Kannattaa huomioida mm:

Ajankohtaista...

KELA Uusimaa/Kanta-Häme/Lappi 15.12.2020
11.11.2020
Näiden alueiden uudet KELA-sopimukset tulevat voimaan 15.12.2020. Lähes kaikki Mitax-mittarit tulee päivittää asentajalla ohjelman ja parametrien osalta; poikkeuksena Mitax-400 mittarit joissa on ohjelma 200703 tai uudempi. Näiden päivitykseen ohje tässä.
Mittarit tulee liittää myös nettipalveluumme jota kautta KELA-tapahtumatiedot välitetään. Täytä tämä palvelusopimus ja toimita meille.
Jos mittarilla ei ole verkkoyhteyttä, tulee sekin järjestää valmiiksi; joko Mitax-400:n sisäistä WLAN-yhteyttä käyttäen tai Mitax-300:lla Android-sovelluksella jota varten mittari päivitetään ensin asentajalla.
Lisätietoja saat paikalliselta Mitax-asentajaltasi.


Vuokraukset
14.2.2020
Uusien mittarivuokrasopimuksien avaus on lopetettu toistaiseksi. Osamaksu/rahoitussopimukimuksia mittarille ja maksupäätteelle voi kysyä esim. tästä myös Oulun Toimistolaitteilta.


Mittareiden päivitys
20.1.2020
Kaikki ennen vuotta 2020 toimitetut Mitax-400 mittarit päivitetään tyyppihyväksynnän mukaisiksi. Päivittämättömät mittarit lakkaavat toimimasta viimeistään kesäkuun 2020 aikana. Tämä päivitys on asiakkaille maksuton.
Tarkempia lisätietoja päivityksestä saat asentajaltasi tai suoraan meiltä.


Oulun Toimistolaitteiden tarjous
29.10.2019, päivitys 24.1.2020
Oulun Toimistolaitteet tarjoaa Mitax+maksupääte-paketit rahoituksella. Tässä esimerkiksi tarjous Mitax-400 + Verifone vx680 -maksupäätepaketista alkaen 57€/kk (ALV 0%). Lisätietoja täältä.


Mitax-400 ohjelmapäivitykset
4.1.2019
Kaikkien Mitax-400 -mittareiden ohjelma on mahdollista päivittää WLAN-yhteyden kautta mikäli niiden ohjelma on tarpeeksi uusi.
Lataa tästä pdf-muotoinen ohje ohjelman päivityksestä.


Taksojen muokkaus nettipalvelumme kautta
4.10.2018
Kuittipalvelun demo-tilillä voit nyt tutustua siihen miten taksoja muokataan. Itse palvelu aktivoidaan asiakkaillemme käyttöön piakkoin, ensin Mitax-300 mittareilla ja myöhemmin Mitax-400 mittareille. Tämä edellyttää myös että mittareiden ohjelmat päivitetään uusiin (vaadittavaa mittariohjelmaa ei tätä kirjoitettaessa ole vielä julkaistu).


Henkilökuljetusnäyttely 2018
8.5.2018
Kiitos Henkilökuljetusnäyttelyn kävijöille! Esittelemämme tavat siirtää laskutustiedot kenen tahansa maksuvälittäjän järjestemiin, sekä uusi Mitax-400 ja tavat joilla hinnoittelu jatkossa uusilla sekä vanhemmilla laitteilla hoidetaan kiinnostivat monia.Liitettävyys

Mittarissa on aina sisäänrekennettuna GPS (paikka- ja reittitietoon), WLAN (päivityksiin) ja Bluetooth (esim. tilauspäätteen liittämiseksi), ja lisäksi lisävarusteena on saatavissa 3G-moduli jolla tiedot siirtyvät nopeasti missä tahansa. Lisäksi mittarissa on myös langallinen RS232 yhteys, esimerkiksi ajoneuvotietokoneessa toimivaan välitysjärjestelmään.
Mittariin voidaan liittää kirjoitin, tai erilaisia maksupäätteitä aina tarpeen mukaan, joko langallisella tai langattomalla liitännällä.

Taksat

Mitax-400 taksarakenne on suunniteltu erittäin joustavaksi. Mittariin on ohjelmoitavissa 32 erilaista taksaa (joista yksi, "nollataksa", on aina odotus). Alla muutamia esimerkkejä siitä mikä on mahdollista. Kaikkia alla olevat esimerkit on mahdollista ohjelmoida mittariin, jopa yhtä aikaa;

Ulkoiset järjestemät

Mitax-400 voidaan liittää erilaisiin maksu-, ajovälitys-, seuranta ja muihin järjestelmiin. Tällöin kaikki auton ja ajon tiedot välittyvät automaattisesti järjestelmän ja mittarin välillä, esimerkiksi ajon aikana kertynyt hinta tai ajon päätteeksi toteutuneet maksutiedot, vaikka suoraan laskutukseen.
Mittarin rajapinnat ovat avoimia, joten se on helppo liittää mihin tahansa tilausjärjestelmään.
Voit liittää mittarin myös meidän palveluumme, jolloin tiedot siirtyvät suoraan autosta tietokantaan laskutusta tai seurantaa varten.
Käytettävissäsi on myös laaja MITAX-palvelupisteverkosto.


Tarkista lähin palvelupisteesi!

Maksupääte

Verifone vx680-maksupääte Erilaiset maksukortit eivät ole mikään ongelma - eivät edes kustannuskysymys.
Yhteys mittarin ja maksupäätteen välillä varmistaa helpon ja joustavan maksukorttien käytön.


Vx680-maksupääte hyväksyy kaikki yleisimmät maksukortit, mukaanlukien Visa Electronin sekä uudet sirulliset sekä etäluettavat debit/credit kortit, taksikortin, matkahuollon kortin sekä SOTE-kortin.

Valmistaja Verifone Finland oy :    puh. 09-477 433 40
Verifone-jälleenmyyjänä toimii Oulussa Oulun Toimistolaitteet Oy.

Lahdessa Viestipaja, puh 03 7818 370.

Etelä-Karjalassa maksupäätteitä välittää Data Group Lappeenranta, puh. 0207 435 662.

Kymenlaaksossa maksupäätteitä välittää Suomen ATK-Maahantuonti Oy, puh. 0207 435 650.

Varusteet Verifone (Point) Vx680- päätteille

Teline vx680-päätteille Autoteine varusteineen
Verifone Vx680 asettuu sille tehtyyn telineeseen tukevasti eikä pääse heilumaan ajon aikana.
Pääte on helppo nostaa paikoiltaan ja sijoittaa takaisin telineeseen.
Päätteen virta sekä maksutiedot kulkevat päätteen pohjassa olevien nastojen kautta jolloin pääte on helppo irroittaa ja ojentaa asiakkaalle sirukortin käyttöä varten.


Kuitti- ja taksapalvelu

Mitax-300 ja Mitax-400 mittarit on mahdollista liittää palveluumme joko mittarin sisäisen WLAN-tuen avulla (vaatii tukiaseman joko toimistolle tai autoon) tai 3G-modulilla (vaatii dataliittymän (eli SIM-kortin))
(huom: Mitax-400:n ensimäinen ohjelma ei tue vielä WLAN, Bluetooth tai GPS-toimintoja; nämä tulevat mukaan ohjelmapäivityksellä myöhemmin)
Palvelu sisältää seuraavat ominaisuudet:
  • Kuittitietojen talletus. Kaikista mittarilla tehdyistä kuiteista talletetaan täydeliset kopiot palveluumme vuosien ajaksi. Saat mistä tahansa kuitista helposti kopiot vuosienkin päästä!
  • Raporttien siirto. Kaikki mittarin raportit (vuoro, kuukausi ja vuosi) siirtyvät myös langattomasti palveluun välittömästi. Paperikappaleita ei tarvitse enää kantaa vaivalloisesti toimistoon.
  • Taksojen ja mittaritietojen päivitys. Uudet taksat ja parametrit päivittyvät helposti ilmatietä pitkin mittariin ja aktivoituvat heti oikeana päivänä.
  • Taksojen asetus. Aseta kaikkiin Mitax-mittareihesi taksat itse, täysin vapaasti verkkopalvelun kautta. Taksat latautuvat mittareihin automaattisesti ennakkoon ja aktivoituvat käyttöön heti haluttuna päivänä.
  • Maksutietojen välitys. Mittarin laskutustositteet (esim KELA- tai kunta-ajot) siirtyvät palvelumme kautta suoraan maksujärjestemiin - olettaen että järjestelmän toimittaja suostuu ottamaan Mitaxin tapahtumat vastaan... Teknisesti maksutietojen välitys ei ole ikinä kiinni meistä!
  • Mittarin ohjelmapäivitykset
  • Paikannus. Näe missä autosi ovat olleet viime aikoina ja missä ne ovat nyt.
Tutustu tästä nettipalveluun.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.Porti kt40-kirjoitin

Kirjoitin MITAX-mittareihin

Mikäli maksupäätettä ei tarvita, voidaan sen tilalla käyttää edullista Porti kt40-kirjoitinta, joka tulostaa tarvittavat käteis-, korttimaksu- (jos käytät irrallista maksupäätettä) ja laskutustositteet sekä raportit nopeasti ja luotettavasti.

Kirjottimen mitat:
75 x 103 x 45 mm
Paino:  205 g

Paperirulla :
leveys       57 mm
halkaisija   40 mm

Kaapeli on 1 m suoraan kytkentäyksikköön

Virrankulutus n. 50 mA, lepo max 3ALataa tästä Mitax-400 käyttöohje 2019-12
Lataa tästä ohje SOTE/Taksi+/Likuma korttien käyttöön 2019-12 ja uudemilla mittariohjelmilla