Kitkamittarit

Eltrip-kitkamittarit valmistetaan yli 20 vuoden kokemuksella mittauksesta. Toisin kuin ohjelmistopohjaiset ratkaisut, kaikki Eltrip-mittarit sarjan sisällä ovat identtisiä, ja täten voimme taata luotettavan ja toistettavan kitkamittauksen. Kaikkien Eltrip-mittarien kitkamittauksen toimivuus ja tarkkuus testataan ja tarkastetaan jo tehtaalla.

Kitkan mittaus on oleellinen osa talvisen tienhoidon laadun seurantaa. Eltrip-kitkamittarit ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja kestäviä työkaluja juuri sinulle joka haluat tietää tien pinnan kitkatulokset kaikissa oloissa.
Kaikilla Eltrip-kitkamittareilla on Liikenneviraston hyväksyntä käytettäväksi talvitienhoidon laadun tarkkailussa.

Kiinteästi asennettavat matka/kitkamittarit

Uutuus: Eltrip-65nkw sisäänrakennetulla WLAN-tuella sekä mahdollisuudella GPS-paikannukseen helpottaa mittaustulosten keruuta huomattavasti. Kitkamittauksen jälkeen hyväksyt tuloksen painamalla OK, ja mittaustulos paikkatietoineen talletetaan mittarin sisäiseen muistiin kunnes se voidaan lähettää eteenpäin, saavuttaessa oman WLAN-tukiasemasi alueelle. Tukiasema voi olla myös autossa mukanasi jolloin tulokset siirtyvät heti eteenpäin!
Tulokset siirretään järjestelmäämme, josta mittaustulokset voidaan hakea milloin tahansa vertailtavaksi.Eltrip-65nk on uuden sukupolven kitkamittari jolla mittaat myös tarkan ajonopeutesi sekä ajetun matkan 1 metrin tarkkuudella. Kitkamittaus perustuu Eltrip-45nk -mittareissa luotettavaksi todettuun tekniikkaan, ja on nyt saatavissa modernissa ja helppokäyttöisessä paketissa.


Eltrip-65nkl sisältää samat matkan, nopeuden ja kitkan mittaukset kuin Eltrip-65nk, ja tämän lisäksi lämpötilan mittauksen.Eltrip-65nkc sisältää samat ominaisuudet kuin Eltrip-65nkl, ja lisäksi sen matka- sekä kitkamittaustulokset on mahdollista lähettää tietokoneelle, puhelimelle, tabletille tai muulle PDA-laitteelle.Eltrip-65nkb sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin Eltrip-65nkc, ja lisäksi sisäänrakennetun BlueTooth-tuen jolla siirrät mittaustulokset helposti puhelimelle, tabletille tai vastaavalle laitteelle.Asennusvapaat kitkamittarit

Eltrip-7k on yhteen autoon kerrallaan kalibroitava helppokäyttöinen kitkamittari. Asennusta ei tarvita: Kytke mittari tupakansytytinpistokkseeseen, kiinnitä tarralla sopivaan paikkaan ja käytä!
Eltrip-7km on kalibroitavissa jopa kuuteen autoon kerrallaan, jolloin se on helppo siirtää ajoneuvosta toiseen tarvittaessa.
Eltrip-7kmb sisältää langattoman Bluetooth-tiedonsiirron mittaustulosten siirtämiseksi suoraan seurantajärjestelmään.